🕿 +359878999138 | ✉️ info@berovbb.com

Обучение на учениците от Професионална софийска гимназия “Княгиня Евдокия”

Berov Beauty Bulgaria отново проведе специализирано обучение на учениците от Професионална софийска гимназия “Княгиня Евдокия”.

Младите бъдещи козметици на България (едва 8-и клас ) получиха полезни съвети и добри практики в луксозния център за красота SPA DEMETRA - утвърдени професионалисти в сферата❗

Обучението беше на тема Микронидлинг с Meso-Shooter* и се проведе от г-жа Ирина Танчева – управител на салон за красота и доказан специалист в сектора на козметичната индустрия от 2016 г.

👉 Berov Beauty Bulgaria е ексклузивен дистрибутор за България на холандски марки апаратура и испанска висококачествена козметика за лице и тяло. Отскоро и в България, ние се присъединяваме към многобройните страни на световно ниво, използващи стоките на известни и доказани на пазара производители.

👉 Апаратурата и козметиката, които предлагаме, отговарят на всички изисквания и са сертифицирани по американски и европейски стандарти- CE, FDA сертификати.

👉 Предлагаме само доказани и насочени продукти и терапии, с които нашите партньори могат да са сигурни в тяхното качество и ефективност, без да се влияем от капризите на пазара, защото грижата за кожата е не просто тренд, а наука и постоянство!

👉 Meso-Shooter e иновативен уред, който осигурява над 1300 микроканали в секунда и е с 20% по-бърз от повечето системи, предлагани на нашия пазар. Уредът се захранва с електрически ток, посредством кабел, което гарантира постоянна скорост при работа.